flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Коробова Павла Сергійовича та позивача Коробову Яну Михайлівну

24 квітня 2024, 11:45

     Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Вільнянський районний суд Запорізької області повідомляє відповідача Коробова Павла Сергійовича та позивача Коробову Яну Михайлівну що судове засідання, призначене на 08 годину 40 хвилин 02.05.2024 на розгляд цивільної справи № 314/752/24 за позовом Коробової Яни Михайлівни до Коробова Павла Сергійовича про розірвання шлюбу.

Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: Запорізька область, Запорізький район, м. Вільнянськ, вул. Бочарова, 4.

З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Вільнянського районного суду Запорізької області відповідач Коробов Павло Сергійович та позивач Коробова Яна Михайлівна вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки у судове засідання відповідача, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за його відсутності.