flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Семенову Людмилу Миколаївну

01 березня 2024, 14:39

       Згідно п.19 Розділу ХІІІ "Перехідні положення" Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України", Вільнянський районний суд Запорізької області викликає відповідача Семенову Людмилу Миколаївну в судове засідання, призначене на 12.04.2024 року на 08:30 год з розгляду цивільної справи № 333/11322/23 за позовною заявою Акціонерне товариство "Юнекс Банк" до Семенової Людмили Миколаївни про стягнення заборгованості.

Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою : Запорізька область, Запорізький район, м. Вільнянськ, вул. Бочарова, 4

З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Вільнянського районного суду Запорізької області відповідач Семенова Людмила Миколаївна вважається повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за його відсутності.