flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик позивача: Новікова Віктора Івановича та відповідача: Левицьку Марію Юріївну в судове засідання.

30 січня 2023, 16:27

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Вільнянський районний суд Запорізької області викликає позивача: Новікова Віктора Івановича та відповідача: Левицьку Марію Юріївну в судове засідання, призначене на 13 годину 30 хвилин 21.02.2023 на розгляд цивільної справи № 175/4086/22 за позовом Новікова Віктора Івановича до Левицької Марії Юріївни про розірвання шлюбу.

Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: Запорізька область, Запорізький район, м. Вільнянськ, вул. Бочарова, 4.

       З моменту розміщення цього оголошення на офіційному веб-сайті Вільнянського районного суду Запорізької області позивач Новіков Віктор Іванович та відповідач Левицька Марія Юріївна вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки у судове засідання позивача та відповідача, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за їх відсутності.