flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! У співробітника Вільнянського районного суду виявлено коронавірус COVID-19

05 квітня 2021, 11:59

       Повідомляємо учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у одного з працівників Вільнянського районного суду підтверджено діагноз COVID-19. Наразі у приміщенні суду здійснюється посилена дезинфекція приміщення та вживаються всі можливі протиепідемічні заходи.

       Вільнянський районний суд продовжує працювати в штатному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя із дотриманням маскового режиму та щоденним вимірюванням температури працівникам та відвідувачам.

       З метою убезпечення відвідувачів та працівників Вільнянського районного суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень. Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти, тощо. Отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на офіційному вебсайті суду.

Всім бажаємо здоров’я!